Høyt oppe

Har du noen gang sett den fantastiske utsikten fra Holmenkolltårnet i Oslo? Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Med sin høyde på 60 meter, tilbyr tårnet en panoramautsikt over byen som er helt unik, med mulighet for å se utover hele byen, fjellene og Oslofjorden.

Hopptårnet er kanskje ett av Oslos flotteste utsiktspunkt, men er også et unikt lokale for en middag eller samling av gode kollegaer. 

 

 

Fra da Veidekke inviterte utvalgte gjester til en opplevelse med middag og fantastisk utsikt i Holmenkolltårnet

Tårnet har en heis som tar deg trygt opp til toppen, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå en lang og bratt trapp.

Eksklusive opplevelser

Når du kommer opp til restauranten, vil du bli møtt av en panoramautsikt som vil ta pusten fra deg. Utsikten fra Holmenkolltårnet gir deg muligheten til å se utover hele byen, fjellene og Oslofjorden på en gang mens du nyter din middag. Du kan se så langt øyet rekker, og du vil bli overrasket over hvor mye av byen du faktisk kan se fra dette fantastiske utsiktspunktet.

Som et lokale er det ikke det største, men opplevelsen er helt unik og desto mer eksklusiv. Ønsker du å gi noen få utvalgte en opplevelse for livet er det få opplevelser som kan konkurrere i Oslo. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å se byen fra en helt ny vinkel i godt selskap mens dere nyter en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Vel bekomme.
Servering oppe i holmenkolltårnet
Toppen av holmenkolltårnet

Holmenkolltårnet leies ut til spesielle anledninger på forespørsel. Mat, drikke, bemanning og dekketøy kommer i tillegg til leieprisen.

Kapasiteten er 25 stående eller 16 sittende. Prisklasse: 25 000,-

Utsikten fra holmenkolltårnet
Dekket til middag i holmenkolltårnet

Menyforslag:

Arktisk tapas anrettet på fat

Arktisk tapas

Kjente og spennende smaker samlet til en stor fest for ganen. Her finner du varmrøkt reinsdyrshjerte, norsk ost med stikkelsbærkompott, akevittgravet laks, ferskt brød med ramsløkaioli og masse annet godt i en skikkelig flott meny.

Vi har lagt stor vekt på kvalitetsråvarer og å sikre at alle kan nyte maten.

Se menyen

Tapas XL anrettet på fat

Tapas XL

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte og deilige som råvarene de består av. Med en opprinnelse fra Spania innebærer det en hel verden av fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter, noe som gjør rettene svært anvendelige.

Se menyen

4 retters selskapsmeny

Selskapsmeny

La oss sette scenen for ditt selskap med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene.

Våre flotte selskapmenyer komponeres av vår eminente kjøkkensjef på bakgrunn av blant annet sesong og de beste råvarer.

Se utvalget